Headerbild

Personal

Ingrid Erikson

Har varit hos oss sedan 1981. Hon är diplomerad ridlärare ( SRL III), vilket innebär att hon har gått RIK 3 på Strömsholm. Ridit har hon gjort sen barnsben och hon har tävlat Medelsvår hoppning och dressyr. Två egna hästar, där den bästa heter Ratzeputze och tävlas i dressyr Msv A - St Georges.

 

Pia Skanhed

Har varit fast anställd hos oss sedan 1976 . Hon har egen hästverksamhet hemma (häst och ryttarutbildning) . Pia har gått RIK 3 på Strömsholm och även hon är diplomerad ridlärare ( SRL III ). Hon har tävlat Medelsvår Dressyr och hoppning.

 
Erika "Erka" Nilsson

Född 1985, bor i Nybro.

Diplomerad hästskötare (2004)

Ungdomsledare (2006)

Ridledare (2006)

Började jobba på ridskolan hösten 2005, både som instruktör och häst-stallskötare.

Har just nu två hästar som jag rider:
Casstania tävlar och tränar jag mest dressyr på. Vi har tävlat upp till La:6 i dressyr.
First Camio (Casstanias son) håller jag just nu på att rida in.

Ulrika "Ulle" Öberg

Född: 1981

Utbildning: Ungdomsledar-kurs Ridledar kurs

Dricker mest: Vatten/cola

Äter mest: Färdigmats lådor…

Jag bor i Nybro med sambon Emil och hunden Lady (som hjälper till på jobbet) och katten Snuttan. Min häst Ferdinand står uppstallad på klubben. Född 2000, korsning andalus/fullblod som jag tävlar dressyr på.

Jag har tävlat LB hoppning på ponny (ridskolehästen Honey) och MSV dressyr på häst (ridskolehästen Beatrice). Jag började rida på ridskolan när jag var 7år (fanns ingen plats innan). År 2000 började jag ha mina första lektioner, ”lek & lär” grupper.

Hösten 2002 började jag jobba näst intill heltid. På jobbet är jag allt i allo! Stalltjänst, handikappsridning, ridlektioner, lagledare, ansvarig för grönt kort kurser m.m.

2002 red jag Agria Riksmästerskap på lektionshäst i dressyr på riskolehästen Beatrice i Strömsholm, där vi kom på 4:de plats och hästen blev bästa risdskolehäst i dressyr. Jag och Ingrid fick åka med sockersöta halvblodstoet Beatrice till globen för att få pris!!! Det var mäktigt att få vara bakom kulisserna & rida in på arenan. Det var nog första och sista gången som man är på en arena med 10 000 personer i publiken som applåderar när man rider ärevarvet. Testade att kasta iväg min blombukett till publiken… det var inte det lättaste…

Det bästa med mitt jobb är att få vara ute mycket, träffa många olika sorters människor & mina arbetskamrater, både 4 benta och 2 benta.